Nyttige tip

Sådan slettes en Tik Tok-konto

Pin
Send
Share
Send
Send


Spørgsmålet om, hvordan man sletter en konto i Tick Tok, kan potentielt opstå fra ethvert endda det mest populære medlem af dette musikfællesskab. Sletning af en profil på sociale netværk er ikke en ny ting, og det er ofte forbundet med ønsket om helt at stoppe med at kommunikere og forlade samfundet - for evigt eller i tide. Folk fjernes fra medieportaler af flere grunde:

  • træt af samfundet
  • mistet interessen for dette emne,
  • ønsket om at "forlade" fra offentligheden i et stykke tid.

Brugere, der ønsker at slette deres konto fra den generelle database med Tik Tok-applikationsprofiler, skal forstå, at handlingen til at slette en konto er uigenkaldelig og afslutter forbindelsen mellem samfundet og brugeren fuldstændigt som medlem af den. Denne gennemgang vil undersøge detaljeret alle tilgængelige metoder til sletning af en konto i Tick Tok-mobilapplikationen og vil resultere i konsekvenserne af at fjerne en bruger fra musiksamfundet.

I TikTok-applikationen

Denne metode er den mest overkommelige for videoproducenten. For at fjerne Tik Tok i selve applikationen skal deltageren udføre følgende operationer.

  • Åbn applikationen, og gå til din profil.

  • Tryk på knappen med tre prikker øverst til højre på skærmen.

  • Vælg menupunktet "Account Management".

  • Klik på linket herunder "Tænker du på at slette din konto?".

  • Klik på "Send kode", vent et stykke tid, og indtast koden i det relevante felt. Klik på knappen Fortsæt.

  • Dernæst vises en advarsel om fjernelse på engelsk. Klik på knappen "Fortsæt".

Efter de foretagne handlinger vil kontoen blive deaktiveret i 30 dage, og andre brugere vil ikke kunne se denne side. Efter denne periode vil kontoen fra applikationen blive slettet permanent.

Privat konto

Denne metode giver dig mulighed for at skjule forfatterens side helt uden at slette kontoen helt. Følg nedenstående trin for at gøre dette.

  • Åbn Tick Tok, gå til profilsiden.
  • Vælg indstillingsknappen (tre prikker).
  • Dernæst er emnet "Fortrolighed".

  • Her skal du deaktivere muligheden for at søge på siden af ​​andre deltagere ved at feje det første flag til venstre. Afkrydsningsfeltet "Privat konto" er indstillet til aktiv. Valgmulighederne nedenfor "Hvem kan downloade mit klip" osv. Kan forblive uændrede.

Nu kan medlemmer af Tik Tok-applikationen ikke se denne side.

Skift medlemsoplysninger

For at gøre dette skal du gå til brugerprofilsektionen og klikke på knappen "Rediger profil". Deltageren kan ændre navn, efternavn og foto til andre, fiktive data. Derefter skal du gemme ændringerne.

Ved at ændre dine personlige profiloplysninger til andre, der ikke er relateret til denne deltager, behøver du ikke at bekymre dig om, at uautoriserede brugere besøger siden.

Portaladministrationsbrev

Hvis du vil sende et informationsskriv til brugersupportadressen med en anmodning om at slette kontoen, skal du udføre følgende trin.

  • Åbn det officielle communitywebsted.

  • Nederst på hovedsiden skal du klikke på linket Kontakt.

  • Et e-mail-program åbnes for at sende e-mailen.

Du bliver nødt til at specificere et emne, for eksempel "Slet en profil", skrive teksten til selve brevet hvor du bliver bedt om at slette kontoen med en angivelse af årsagen. Et sådant brev vil blive behandlet af administrationen på rettidig måde.

Efter at have forstået spørgsmålet om, hvordan man sletter en side i Tick Tok, vil ethvert medlem af musikplatformen altid være i stand til hurtigt at slette, blokere en konto eller slette alle oplysninger om sig selv, når det bliver nødvendigt. Du skal forstå, at selv den bedste service kan ophøre med at være interessant, hvilket medfører et ønske om at forlade den.

Sådan slettes en side i et program

For at slette siden fra applikationen på smartphonen bruger vi instruktionen fra supporttjenesten til selve Tick Tok-programmet. De tilbyder at slippe af med kontoen som følger:

  1. Gå til din personlige profilside og klik på de tre prikker i øverste højre hjørne, posten i bunden af ​​skærmen? Klik på Fortsæt.

Bemærk, at når du har slettet din Tik Tok-konto:

  • Du vil ikke længere kunne få adgang til applikationen fra en fjernkonto,
  • Du mister adgang til alle dine offentliggjorte videoer,
  • Omkostningerne ved køb refunderes ikke,
  • Chat-samtaler kan være synlige for brugere, selv efter sletning.

Bemærk, at det, efter at du har slettet kontoen i Tick Tok, ikke vil være muligt at gendanne efter denne instruktion. Denne handling er irreversibel.

Hvis du er mindre beslutsom, har vi forberedt et par flere måder for dig.

Fjern det helt fra applikationen

Her er flere muligheder for dig, hvordan du lukker din profil i Tick Tok. For at implementere dem, skal du huske brugernavnet og adgangskoden, som du registrerede i applikationen.

1 vej. Sådan fjernes Tick Tok fra telefonen. Sletning af analog konto.

For at gøre dette skal du slette alle personlige oplysninger fra profilen, alle videoer og afmelde fans. Ikke den hurtigste metode, hvis du allerede er veludviklet i programmet. Men så nulstiller du din konto, og den vil ikke være af interesse for andre brugere.

  1. Slet alle dine klip. Gå til din personlige profil, vælg hvert klip, og klik på slet-knappen.
  2. Fjern dine fans og afmeld dig fra dine favoritter. Vender du tilbage til kontoen, kan du skifte framelding fra alle. Listen over abonnenter skal forblive tom.
  3. Aktivering af privat profiltilstand. Skjul kontoen for søgningen. For at gøre dette skal du gå til indstillingerne og finde linjen "Privatliv". Aktivér "Privat konto". Nu, uden at spørge venner, kan du ikke følge dig.

Video med katte er især en skam at slette, men hvad man skal gøre. Det næste trin er at afmelde idoler og fjerne fans. Gå tilbage til profilsiden, og afmeld én efter én fra alle. Efter afslutningen skal ventilatorlisten være helt tom. Lad os gå videre til næste trin.

Tænd for den private profiltilstand, og skjul den for søgningen. For at gøre dette skal du gå til indstillingerne og finde "Privatliv".

indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger

Flyt skyderne "Privat konto" og "Kommunikation" til den aktive position. Fra nu af skal enhver, der ønsker at tilmelde dig din konto, sende en yderligere anmodning til venner. En skjult profil er ikke en komplet løsning til at slette en konto fra Tik Tok, men i øjeblikket er det næsten den eneste mulighed for at stoppe aktivitet på et socialt netværk.

Mens udviklerne lover at tilføje muligheden for at slette i nye versioner af applikationen, kan du vente på opdateringen, eller du kan sende en særlig anmodning til det officielle Tick Tok supportteam.

Klik på knappen nedenfor for at sende en anmodning om fjernelse. Vælg ”Generel feedback” på supportsiden fra de tilgængelige indstillinger. Angiv derefter operativsystemet på din smartphone. I det viste afsnit "Hvilke funktioner har du svar på" skal du vælge "Andet". Indtast i feltet "E-mail-adresse mail ”din e-mail-adresse, hvorfra du registrerede din Tik Tok-profil, og beskriv detaljeret grunden til fjernelsen. Klik derefter på "Indsend".

Vi håber, at du har fundet en passende mulighed, instruktionen var praktisk, og alt fungerede for dig.

Del dette sociale netværk:

Slet din side i Tik Tok (Musical.ly)

I modsætning til registreringsprocessen tager det markant længere tid at slette en profil. I din konto og indstillinger er der ingen sådan mulighed. Formelt giver Tick Tok ikke en mulighed for permanent at slette en brugerkonto, men det er stadig muligt at slippe af med personlige oplysninger. Før du sletter en konto, skal du følge en række trin:

  1. Først skal du slette alle videoer fra din personlige side. For at gøre dette skal du åbne hver video igen og slette den,
  2. For det andet skal du afmelde dine venner. Tilsvarende skal du bruge tid på at slette alle abonnementer sekventielt,
  3. Derefter er det værd at oprette fortrolighedstilstand, med den er siden kun synlig for medlemmer, der er abonneret på profilen. Dette gøres i applikationsindstillingerne og mere specifikt i afsnittet "Privatliv". I betragtning af at alle abonnenter er slettet, kan næsten ingen se siden,
  4. Derefter skal du erstatte kaldenavn og foto med et tilfældigt sæt bogstaver og et meningsløst billede, så de tidligere følgere ikke kunne finde profilen, selv ved hjælp af søgningen,
  5. Den sidste berøring sender en anmodning om at slette en side i en speciel kolonne i supporttjenesten på det officielle websted for det sociale netværk.

Det er muligt, at sletning af profilen gennem administrationen af ​​applikationen ikke fungerer, men selv uden officiel fjernelse, ophører kontoen faktisk med at eksistere, fordi oplysningerne om den ikke vil svare til den tidligere ejer.

Pin
Send
Share
Send
Send